Filosofie

 

Wij werken voor de kick! De kick om marketingcommunicatiestrategieën  te ontwikkelen die onze opdrachtgevers laten groeien. Daarbij kijken wij niet alleen naar groei in absolute cijfers. De groei van onze klanten gaat verder dan dat. De organisatie moet als persoonlijkheid meegroeien met die cijfermatige groei.

 

Wij zijn er van overtuigd dat marketingcommunicatie pas écht effectief werkt als deze vanuit een filosofie wordt gecreëerd. De filosofie van De Bie Communicatie is dat iedere onderneming een eigen uniek verhaal heeft. Dat unieke verhaal, dat is  het vertrekpunt. Nadat wij dit helder hebben vastgesteld, wordt een marketingcommunicatiestrategie ontwikkeld die direct uitvoerbaar en inpasbaar is.

Staat de te volgen strategie vast, verrassen we onze klanten graag met inspirerend design. Een krachtig logo, een onderscheidende huisstijl, scorende reclameconcepten, synergetische crossmediale mediastrategieën en spraakmakende communicatiemiddelen als mailings, brochures, advertenties, websites en dergelijke.

 
 

 

home
filosofie
mensen
wat doen we
klanten
portfolio
f&f
nieuws
vacatures
contact
alg. voorw.
disclamer